
Kotły
Za pomocą tych wielofunkcyjnych maszyn przemysłowych przeprowadza się procesy parzenia i gotowania w zakładach mięsnych. Są również produkowane w wersji dla gastronomii jako urządzenia gastronomiczne. Można je także stosować do topienia tłuszczu. W naszym asortymencie znajdą Państwo bardzo duży wybór kotłów w wersjach standardowych oraz produkty specjalnie dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą kotłów warzelnych.
-
Kotły są wykonane ze stali kwasoodpornej z wykorzystaniem tzw. płaszcza olejowego. Dostępne są wersje z grzaniem elektrycznym, gazowym, olejowym oraz parowym.
Kotły warzelne standardowe
-
Ten typ kotła warzelnego ułatwia wyładowanie produktu dzięki hydraulicznemu wyładunkowi.
Kotły warzelne z hydraulicznym wyładunkiem
-
Kotły warzelne dla gastronomii przeznaczone są do gotowania i podgrzewania potraw w dużych kuchniach oraz do przygotowywania wyrobów w masarniach i zakładach przetwórczych.
Kotły warzelne gastronomiczne